A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ζητείται Κυβέρνηση

E-mail Εκτύπωση PDF

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ.

pateras   Σαρώνουν τα σενάρια που προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την πολιτική κατάσταση που θα προκύψει μετά τις Εκλογές 6η Μαίου χωρίς να λείπει από το σκηνικό αυτό η υποκρισία, η ιδιοτέλεια και η σκοπιμότητα, ενώ όλα φαίνονται πιθανά και ταυτόχρονα πολύ ρευστά. Τα σενάρια ξεκινούν από την «υποχρεωτική» συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και φτάνουν μέχρι την καταστροφή και την πολυκομματική λύση. Επομένως ζητείται κυβέρνηση για την χώρα μας.

     Υπάρχουν παράγοντες που ονειρεύονται συγκυβέρνηση την μνημονιακών κομμάτων δηλ. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και παράγοντες πολιτικοί και δημοσιογράφοι που φτάνουν μέχρι την ακυβερνησία και το πολιτικό χάος. Γεγονός, όμως, είναι πως οι ρεαλιστικές προοπτικές για την επομένη των εκλογών δεν είναι πολλές και η προεκλογική και επικοινωνιακή ρητορική δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν το μετεκλογικό τοπίο.

   Στη κοινωνία μας είναι διάχυτη η γνώμη της αβεβαιότητας, γιατί όλα θυμίζουν κινούμενη άμμο, και ο δικομματισμός αποτελεί παρελθόν, αφού επί 38 χρόνια το στημένο πολιτικό σύστημα, ούτε δημοκρατία ήταν, ούτε μπόρεσε να βάλει τα θεμέλια για μια γερή οικονομία, ούτε προστάτεψε το δημόσιο χρήμα, και ούτε έστειλε τους ΚΛΕΦΤΕΣ στην Δικαιοσύνη. Όλα τα δεινά της σημερινής κοινωνίας μας τα έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. με τα εγκλήματα σε βάρος του λαού μας.

   Οι δημοσκοπικές μετρήσεις, η αντικειμενικότητα των οποίων αμφισβητήθηκε από πολλούς, δείχνουν πως οι συγκλίσεις των κομμάτων είναι πιο των πυλών και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που ενδεχόμενα δεν θα είναι ηθικά κοινωνικά ή κοινοβουλευτικά στέρεη σε βάθος χρόνου, δεν θα λειτουργήσει διόλου. Γιατί εάν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχουν ποσοστό κάτω τον 40% πώς θα φτιάξουν κυβέρνηση για να πάρει αποφάσεις για το άλλο 60% που είναι αντίθετο με τα δύο μεγάλα κόμματα;

   Πάντως τον Ιούλιο έρχονται κόψιμο μισθών και των συντάξεων, εισπρακτικές Συμμορίες, τρομερά οικονομικά βάρη, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και πολλές…αυτοκτονίες! Εκεί μας έφτασαν το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ., το Δ.Ν.Τ. η Ε.Ε. και η Εκ.Τράπεζα. Γι’ αυτό πρέπει να πάνε όλοι στις κάλπες νέοι και γέροι και να ψηφίσουν. Είναι αδιανόητο, αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα, να θέλουν να την ΣΩΣΟΥΝ…! Τα πάντα εξαρτώνονται από την ψήφο του Λαού. Μακάρι ο πολίτης να κάνει πράξη τα όσα σήμερα λέγει και βιώνει στα καφενεία, στις πλατείες και στα πεζοδρόμια.

   Η εξαθλίωση του λαού, η φτώχια, η πρωτοφανής ανεργία των νέων και η κατάθλιψη της κοινωνίας είναι δημιούργημα όσων μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα και οι οποίοι και πρέπει να εισπράξουν τα λύτρα της προδοσίας με την δύναμη της ψήφου στις ερχόμενες εκλογές.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com