A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Χρίστου Χ. Λιάπη

E-mail Εκτύπωση PDF

l1 2Η χρονιά που έφυγε, είθε να πάρει μαζί της κάθετί που μας πλήγωσε και μας στενοχώρησε και που θα κοιμάται στην καρδιά μας, μαζί με «του χωρισμού τον πόνο» για το 2017, το...

οποίο έδωσε τη θέση του στην αισιοδοξία για τη Νέα Χρονιά η οποία ξεκίνησε.
Μια χρονιά που εύχομαι να είναι γεμάτη υγεία, σύνεση, δημιουργικότητα και αμέτρητες στιγμές ευτυχίας για τον καθένα και την καθεμία από εμάς.
Για δε τη χώρα μας, η οποία εξακολουθεί να διέρχεται μία τόσο δυσβάσταχτη και παρατεταμένη οικονομική και ιστορική συγκυρία, εύχομαι το 2018 να είναι η χρονιά της αλήθειας, της ανάκαμψης, της αποκατάστασης της ομαλότητας και της προοπτικής.
Με τον άνθρωπο στη σκέψη και την καρδιά μας και την κοινωνία οδηγό, ας πορευθούμε με ελπίδα, δύναμη και ανανεωμένη ζωτικότητα στους δρόμους της προσφοράς στον υποφέροντα συνάνθρωπο, στους φωτεισμένους και ζεςτούς δρόμους της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.
Η σκέψη μας είναι κοντά και σε όλους όσοι περνούν αυτές τις Άγιες και Γιορτινές Ημέρες μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους. Κοντά σε όσους υποφέρουν από την αρρώστια, τις στερήσεις και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς. Κοντά στους χρονίως πάσχοντες συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στους ογκολογικούς ασθενείς, στους οποίους προσφέρουμε κάθε ημέρα τον εαυτό μας, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο της Κηφισίας "Άγιοι Ανάργυροι", χωρίς να λογαριάζουμε Εορτές και Αργίες, όπως εχθές, στην εφημερία Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κοντά και σε εκείνους που έταξαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται σε ανάγκη. Και στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Ενός μέλλοντος αντάξιου του καθενός και της καθεμίας από εμάς. Ενός μέλλοντος αντάξιου της Ελλάδος μας. Ενός μέλλοντος που έρχεται με το 2018!
Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους!

 

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD
Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

l2 2

 

l3 2

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com