A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κοινωνικό Μέρισμα 2017: Άρχισε η καταβολή του

E-mail Εκτύπωση PDF

me11rismaΣτους λογαριασμούς των δικαιούχων άρχισε να εμφανίζεται σταδιακά το ποσό για το του 2017....

Χαράς ευαγγέλια για εκατομμύρια κόσμο καθώς στους λογαριασμούς τους πιστώνεται εδώ και λίγη ώρα το κοινωνικό μέρισμα. 1.222.657 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις, όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, οι ακυρωμένες αιτήσεις διακριτών νοικοκυριών ανέρχονται σε 293.442, οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις διακριτών νοικοκυριών αριθμούν 555.051, οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) ανέρχονται σε 599.475 και οι μη ολοκληρωμένες με πιθανότητα έγκρισης είναι 53.716.
Μεταξύ άλλων, η ΗΔΙΚΑ επισημαίνει σε ενημερωτικό της σημείωμα, κάποια ενδιαφέροντα ευρήματα ελέγχων προ πληρωμής μερίσματος.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:
Ίδια IBAN που εμφανίζονται σε τουλάχιστον 2 αιτήσεις: >5.400.
Αιτήσεις με το ίδιο IBAN: 107.
Αιτήσεις με ίδιο ΑΦΜ και διαφορετικό ΑΜΚΑ: 9.
Υπενθυμίζεται ότι στα ΚΕΠ και στα γραφεία ΑΜΚΑ μπορεί να διορθωθούν προβλήματα με το ΑΜΚΑ, όπως:
Αφαίρεση του ΑΦΜ από διπλοεγγραφές ΑΜΚΑ ή άλλα άτομα που τυχόν είχαν στο ΑΜΚΑ τους το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου (συνήθως σε ζευγάρια όπου και στα δύο ΑΜΚΑ έχει δηλωθεί το ίδιο ΑΦΜ).
Ενημέρωση ΑΜΚΑ θανόντος με το ΑΦΜ του.
Αυτές οι ενέργειες γίνονται μόνο σε ΚΕΠ και στα γραφεία ΑΜΚΑ. Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης στην ΗΔΙΚΑ και δεν πρέπει ο κόσμος να προσέρχεται στην ΗΔΙΚΑ.
Το μέρισμα θα καταβληθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.
Από τη Δευτέρα η πλατφόρμα θα επαναλειτουργήσει για συγκεκριμένες περιπτώσεις δικαιούχων (πχ ταυτοποίηση ΑΜΚΑ) που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αιτήσεις.
Στις 22 Δεκεμβρίου, θα δοθεί στους δικαιούχους και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Το βοήθημα αρχίζει από τα 200 και φτάνει έως και τα 900 ευρώ για πολυμελείς οικογένειες που δοκιμάζονται σε σκληρές συνθήκες φτώχειας, γράφει το newsbomb.gr

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com