A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κ. Φαμίσης: Συγχαρητήρια επιστολή στον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μπουτίνα

E-mail Εκτύπωση PDF

famissisΣυγχαρητήρια επιστολή απέστειλε Ο κ. Κώστας Φαμίσης, στον Νέο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθη-σης, κ. Γιάννη Μπουτίνα. ...

Συγκεκριμένα, ο Dr. Φαμίσης Κώστας αναφέρει:
Αγαπητέ συμπολίτη και φίλε κ. Γιάννη Μπουτίνα, θέλω να σου εκφράσω από καρδιάς, τα Θερμά μου συγχαρητήρια με πολλές ευχές, για υγεία και δύναμη, για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις.
Η επιλογή αυτή, του κ. Κώστα Αγοραστού, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να σου εμπιστευθεί και αναθέσει τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, αποτελεί δικαίωση προσωπικά για εσένα, αλλά και για τον τόπο μας. Μεγάλη η τιμή στο πρόσωπο σου, μεγάλες και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία.
Εγώ προσωπικά, γνωρίζω ότι είσαι – τεχνοκράτης - άριστος γνώστης των τουριστικών θεμάτων και ειδικότερα της περιοχής των Μετεώρων και του Ν. Τρικάλων.
Από σήμερα μπορούμε να κοιτάζουμε, το μέλλον του Τουρισμού με αισιοδοξία. Έχεις τεκμηριωμένη άποψη για το τι χρειάζεται η κάθε περιοχή και όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, δικαιολογημένα, θα περιμένουν πολλά σε επίπεδο Θεσσαλίας.
Σήμερα, όλοι μας πιστεύουμε ό,τι, για να ανακάμψει οικονομικά η χώρα μας πρέπει η κάθε περιφέρεια να στηρίξει και να προτείνει νέα αναπτυξιακά προγράμματα, αντίστοιχα των περιοχών της. Η περιφέρεια Θεσσαλίας μπορεί να στηριχθεί, να αναπτύξει και να επενδύσει στον τουριστικό τομέα, με στόχο την υπέρβαση της κρίσης, προς όφελος του πολίτη και της Εθνικής οικονομίας.
« Φίλε Γιάννη, σου εύχομαι μια γόνιμη και αποδοτική θητεία σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο για την κοινωνία και τους πολίτες τομέα ευθύνης. Η λέξη «επιτυχία» δεν είναι για εμένα μια κοινότυπη ευχή, αλλά είναι η σιγουριά, που χαρακτηρίζει από τώρα την θητεία σου».
ΜΕ ΤΙΜΗ
Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com