A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

K. Pateras - ΑντιγραφήΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. Πολιτευτής Τρικάλων.

Είναι τραγική η κατάσταση της σημερινής ελληνικής κοινωνίας όχι μόνο από οικονομικής πλευ-ράς, που η οικονομία είναι...

το Α και το Ω κάθε κράτους, αλλά και από πολιτικής άποψης. Κανένας δεν μπορεί να βρει άκρη για το σε ποια κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία της χώρας και φυσικά κανένας δεν λέει που οδηγεί την πατρίδα μας το πολιτικό σύστημα με οδηγούς τους αναξιόπιστους Τσίπρα-Καμμένο.

 

Πολιτικά, ζούμε ένα...αλαλούμ, όπου βγαίνει ο κάθε υπουργός ή βουλευτής της συγκυβέρνησης και τοποθετείται επί <<παντός επιστητού>> με γνώμονα πάντα την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των ψηφοφόρων. Σκοπός ένας και μοναδικός. Να μείνουν στην εξουσία όσο γίνεται περισσότερο και αν είναι δυνατόν και χωρίς...εκλογές.

Υπάρχει μια κυβέρνηση, που δεν μπορεί να ελέγξει τις καταστάσεις, χωρίς κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα και χωρίς όραμα. Το πελατειακό κράτος <<ζει και βασιλεύει>>. Έχουν βολέψει όλους τους παρατρεχάμενους, που ποτέ δεν δούλεψαν και που μέχρι χτες...πωλούσαν πεζοδρομιακή αμπελοφιλοσοφία. Αυτά είναι τα παιδιά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πράγματι, ούτε οι καφετζούδες δεν γνωρίζουν τι θα προκύψει πολιτικά αύριο.

Οικονομικά, μας γύρισαν πίσω τουλάχιστον 50 χρόνια και η εξαθλίωση των πολιτών είναι ορατή όπου και να ρίξεις τα μάτια. Σοκ και Δέος...προκαλούν οι άθλιες κοινωνικές συνθήκες, ενώ η φοροκαταιγίδα έχει κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη των Ελλήνων και έχει σπείρει την απελπισία και την απογοήτευση. Το 85% των Ελλήνων διαφωνεί με την πολιτική των Τσίπρα-Καμμένου, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση. Την ίδια στιγμή οι κυβερνώντες προσπαθούν να κάνουν την <<νύχτα μέρα>> και οικονομικά και πολιτικά.

Υπάρχει μια νεκρή αγορά με τη μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου η νέοι επιστήμονες, σε ποσοστό 30%, θέλουν να φύγουν από τη χώρα, μιας και δεν βρίσκουν εργασία και όπου η υπερφορολόγηση έχει καταστρέψει κάθε ελπίδα ανάκαμψης. Ζούμε σε καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ. Ο ιδιωτικός τομέας και η πρωτογενής παραγωγή έχουν διαλυθεί και το μόνο που επιβιώνει είναι το αδηφάγο...κράτος. Μπήκε...μαχαίρι παντού εκτός από τα έξοδα λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού.

Οι φορολογούμενοι τα έχουν...χαμένα, αφού τα εκκαθαριστικά σημειώματα είναι αυξημένα μέχρι και 100%. Οι αλλαγές στη φορολογία εκτόξευσαν τις επιβαρύνσεις έως και 40%. Η εισφορά αλληλεγγύης διέλυσε μισθωτούς και επαγγελματίες. Τα τεράστια ποσά που έχουν βεβαιωθεί, είναι σχεδόν αδύνατο να πληρωθούν. Εάν λάβουμε υπόψη πως σε ένα χρόνο από σήμερα κόβονται μισθοί και συντάξεις και μειώνεται το αφορολόγητο τότε η όλη κατάσταση θυμίζει την κόλαση του Δάντη. Μόνο από την αύξηση των φόρων στα τσιγάρα το κράτος έχασε το τελευταίο εξάμηνο 800 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό δεν είναι πραγματικό οικονομικό Βατερλώ;

Σοκ έχει υποστεί το 40% των φορολογουμένων και δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση με αποτέλεσμα το ...αχόρταγο, δημόσιο...κράτος, να χάνει χρήματα, γιατί δεν υπάρχει πια λίπος... στο οικογενειακό ταμείο. Δισεκατομμύρια οι φόροι για να τρέφονται τα παιδιά...του κομματικού σωλήνα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όσο για τα παραμύθια που γράφονται και λέγονται στα ΜΜΕ <<θα βγούμε στις αγορές την άλλη εβδομάδα>> και <<στρατηγικός μας στόχος η έξοδος από τα μνημόνια>> της Αχτσιόγλου δεν τα τρώει ο κοσμάκης. Η ουσία είναι μια: τι επιτόκιο θα πάρουν οι αγορές , ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο όταν το επιτόκιο δανεισμού θα είναι περίπου 4% και το επιτόκιο καταθέσεων είναι 1%, και φυσικά με ποιο τρόπο θα μας βγάλουν από τα μνημόνια, αυτοί, που τα ψήφισαν δύο δύο μαζί;

Γενικά, πάντως, στην οικονομία τα πράγματα είναι <<μαύρα, κακά και άραχνα>>, όπως είναι και στην πολιτική ζωή του τόπου. Θα βρεθεί κάποιος που να αγαπά τη χώρα μας για να σώσει τους πολίτες από τους οικονομικούς ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ τόσο του Εσωτερικού όσο και του Εξωτερικού; Μακάρι...!

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com