A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Απεργεί όλος ο δημοσιογραφικός κλάδος

E-mail Εκτύπωση PDF

esieΤο Διοικητικό Συμβούλιο  της Ένωσης Συντακτών Ημερή-σιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοι-ας, καλεί όλα τα μέλη και μη μέλη της, να...

συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα Μέσα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.
Η απεργία του κλάδου μετά από την απόφαση της ΠΟΕΣΥ και των άλλων Δημοσιογραφικών Ενώσεων της χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μαΐου (από τις 06.00 έως την ίδια ώρα της επομένης), προκειμένου να καλυφθούν τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν την Τετάρτη 17 Μαΐου.
apergia 1Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.
Ο δημοσιογραφικός κλάδος, συντασσόμενος με όλους τους εργαζόμενους, απεργεί και διεκδικεί:
• Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα
• Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις
• Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας
• Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
• Την αυτονομία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΕΔΟΕΑΠ και των ΤΕΑΣ ως αυτοδιοικούμενων φορέων κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς αλλοίωση του χαρακτήρα και του περιεχομένου τους, ως προϋπόθεση για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της δημοσιογραφικής λειτουργίας και τη διασφάλιση του αγαθού της Ενημέρωσης.
Οι εργαζόμενοι στο χώρο της ενημέρωσης, ως ενεργό κομμάτι του σκληρά δοκιμαζόμενου εργατικού κινήματος και της ελληνικής κοινωνίας, αντιδρούμε κα εναντιωνόμαστε
στα αντιλαϊκά μέτρα και στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις, που πλήττουν πάλι κατάφωρα το σύνολο του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στο χώρο του Τύπου, με απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, και δριμεία φοροεπιδρομή σε μισθωτούς και συνταξιούχους.
Απατούμε την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών διατάξεων που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των εργασιακών δικαιωμάτων και εγγυήσεων, στην εμπέδωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, στην κατάργηση του κοινωνικού κράτους και στη διαρκή ομηρία των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο
της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com