A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

LOGO CHAMBER400Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις των  κλάδων Εκκλησιαστικών  Ειδών  και  Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και...

ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόθρησκες χώρες.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece, μετά την επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού, φέρνουν σε επαφή για δεύτερη φορά τους ξένους με τους Έλληνες επιχειρηματίες στην Καλαμπάκα. Μια πανελλήνια δράση που έχει καθιερωθεί να διεξάγεται στο φυσικό της χώρο, στο παγκόσμιας ακτινοβολίας μοναστηριακό κέντρο των Μετεώρων.
Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών και με τη συνεργασία του Δήμου Καλαμπάκας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις που διοργανώνονται και θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Διβάνη - Καλαμπάκας.
Σκοπός είναι η διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ, Ουκρανία, Ρωσία και Γεωργία, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με εξωστρεφείς και εξαγωγικές επιχειρήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και επιχειρήσεις του Tουριστικού κλάδου.
Η συμμετοχή στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων, δίνει τη δυνατότητα:
 της πραγματοποίησης προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κατάλληλες επιχειρήσεις
 της διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίας
 της ενημέρωσης για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα.
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:
Σδρένια Σοφία, τηλ.: 2431028189 (εσωτ.106), E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αριστείδης Δημήτρης, τηλ.: 2431028189 (εσωτ.105), E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com